Ziggo Alles in 1

 

Ziggo is een in Nederland grote provider die internet, televisie en telefonie aanbiedt. Met ongeveer 4.5 miljoen aansluitingen in Nederland kun je wel zeggen dat het een groot bedrijf is. Ziggo is wat we noemen een echte alles in 1 provider op het gebied van telecom.

Ziggo als beste internetprovider

Wie kan er tegenwoordig nog zonder snel internet thuis of onderweg? Iedereen wil online kunnen zijn waar of wanneer ze willen. Of je nou op de bus staat te wachten of vanaf je bank wil Skypen met vrienden, het moet allemaal gewoon kunnen. Ziggo is zich ervan bewust dat een internetverbinding snel en goed moet zijn en blijft dan ook aan de prestaties werken. Door de Tweakers Community is Ziggo voor maar liefst de 9e keer bekroond tot ‘Beste internetprovider van Nederland’.

Kijk televisie op één van Ziggo’s velen kalen

Naast het snelle internet heeft Ziggo op het gebied van televisie ook goede abonnementen. En één ding weet je zeker: wanneer je een televisie abonnement bij Ziggo afsluit weet je zeker dat je te-levisie kijkt met een haarscherpe beeldkwaliteit. Naast het standaard zenderpakket van Ziggo (waarin automatisch Ziggo Sport voor alle sportliefhebbers onder ons bij in zit), kun je ook nog uit velen extra kanalen kiezen die maandelijks aanpasbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan: Ziggo Movies & Series, Film1, Ziggo Sport Totaal, Fox Sports Eredivisie, Hindi, Turks, Erotiek, Gay Lifestyle en Videoland. Verder kun je ook een voetbaldagpas bestellen voor wanneer je die dag een voor jou belangrijke wedstrijd wil zien.

Altijd bereikbaar met een Ziggo telefoonabonnement

Je kunt bij Ziggo ook een telefoonabonnement of mobiel abonnement afsluiten. Voor een ‘vast bellen’ abonnement bel je al voor €0.13 cent per minuut en kun je jouw huidige telefoonnummer gratis meenemen naar Ziggo. Liever voor een mobiel abonnement gaan? Dat kan natuurlijk ook. Deze abonnementen zijn in samenwerking met Vodafone voor je samengesteld. Je kunt hierbij kiezen voor een Sim Only abonnement of voor verschillende abonnementen waarbij je een mobiele telefoon erbij krijgt.

Ziggo alles-in-1 pakketten

We kunnen wel zeggen dat er bij Ziggo voor iedereen wat bij zit. Je kunt daarom ook veel verschillende pakketten samenstellen. De meeste bekende pakketen van Ziggo zijn de alles-in-1 pakketten met internet, televisie en telefonie. Mocht je bijvoorbeeld geen telefonie willen of een heel ander pakket is dat ook mogelijk. De pakketten en losse diensten zijn ook in verschillende snelheden en met extra kanalen naar keuze verkrijgbaar. Ziggo heeft op deze alles-in-1 pakketten vaak een actie. Denk bijvoorbeeld aan de eerste 4 maanden 50% korting op je abonnement. Met maar liefst 1Gb Dowload en een uploadsnelheid van 50Mb staan uw video’s snel op Facebook of Youtube.

Ziggo service

Ziggo staat bekend om zijn goede service. De klantenservice staat maar liefst 7 dagen per week voor hun nieuwe en bestaande klanten klaar om te helpen. Je kunt hierbij met de klantenservice chatten of bellen, net wat jij wil en het beste uitkomt. Zij helpen je graag met het helpen overstappen van een andere provider, het aansluiten van een nieuw contract of helpen je met de installatie. Helaas biedt Ziggo naast internet & tv geen enerergie aan zoals bijvoorbeeld de NLE dat doet.