XS4ALL Alles in 1

XS4ALL is een Nederlandse internetprovider die naar eigen zeggen ‘staat voor het volledig benut-ten van alle, maar dan ook écht alle, mogelijkheden van het internet’. Ze noemen zichzelf dan wel een echte internetprovider, toch kun je ook nog voor andere handige zaken bij internetprovider XS4ALL die gebruik maat van het KPN Netwerk terecht. Bekijk het snel allemaal hieronder.

Internet bij XS4ALL: overal veilig online

Gebruik maken van snel internet en dat allemaal ook nog eens helemaal veilig? Dan ben je bij XS4ALL aan het juiste adres. Bij XS4ALL hoef je namelijk niet bang te zijn dat jouw privacy op het wereldwijde web terecht komt. XS4ALL is namelijk een echte voorvechter van online veiligheid en dit staat samen met een een snelle en betrouwbare internetverbinding bij deze provider dan ook voorop! Je kunt hier met een gerust hart een internet abonnement afsluiten waar jij je helemaal goed bij voelt. Zo kun je kiezen uit verschillende snelheden van internet met een gratis wifi-versterker en wordt alles geïnstalleerd door een gratis professionele monteur.

Alles-in-1 pakket bij XS4ALL

XS4ALL noemt zichzelf dan wel een echte internetprovider, toch bieden zij veel meer aan dan al-leen maar internet aan. Je kunt bij XS4ALL ook terecht voor andere producten als bellen en televi-sie. Wanneer je alle producten van XS4ALL wil kun je een alles-in-1 pakket aansluiten. Bij zo’n al-les-in-1 pakket van XS4ALL krijg je 3 maanden korting op internet, 6 maanden gratis televisie én een gratis wifi-versterker. Wil je graag het internet van XS4ALL, maar niet het bellen? Geen pro-bleem. Je kunt allerlei soorten abonnementen afsluiten bij deze provider.

De grote prijzenkast van XS4ALL

XS4ALL staat al 25 jaar voor kwaliteit. Het bedrijf werkt dan ook alleen maar met werknemers met ongelofelijk veel kennis van het internet en natuurlijk ook van bellen en televisie. Doordat alle internetservers in eigen beheer zijn, zijn alle storingen (mochten die zich voordoen) ook weer uit-zonderlijk snel opgelost. Mede door hun kennis, snel opgeloste storingen en het snelle internet beschikt XS4ALL over een ware prijzenkast voor al hun prijzen. Ieder jaar weer zijn ze door ver-schillende bedrijven (denk aan bijvoorbeeld de Consumentenbond of Telecompaper) meerdere keren per jaar uitgeroepen tot beste Alles-in-1 provider of meest aanbevolen Alles-in-1 provider van de maand, van het kwartaal of van het jaar.

De klant is koning bij de klantenservice van XS4ALL

Klant is koning, dat staat bij XS4ALL duidelijk centraal. Alle medewerkers van de klantenservice van XS4ALL hebben een passie dat internet heet en willen dit dan ook maar al te graag op hun klanten overbrengen. Ze helpen de klanten verder waar ze kunnen. En het leuke is dat ze pas de telefoon ophangen wanneer een klant ook daadwerkelijk geholpen is. Of dit al na enkele minuten of pas na een dik uur is, dat maakt de klantenservice van XS4ALL helemaal niets uit. Niets is teveel voor de klantenservice van XS4ALL, dat blijkt wel uit hun werkwijze.