T-Mobile Alles in 1

T-mobile is een van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van mobiel- en vast bellen, televisie en internet. T-mobile noemt hun diensten ook wel: Simpel, persoonlijk en unlimited. Ben jij op zoek naar een mobiel abonnement van T-mobile of een T-mobile thuis abonnement? Lees dan hieronder alle informatie hierover.

Mobiele abonnementen voor iedereen

T-mobile staat echt bekend om hun mobiele telefoonabonnementen. Je kunt voor verschillende abonnementen kiezen: een sim only abonnement zonder toestel en een normaal mobiel abonne-ment met toestel naar keuze. Mocht je niet vast willen zitten aan een abonnement kun je bij T-mobile ook een prepaidkaart kopen. Bij een prepaidkaart zit je niet vast aan een abonnement en kun je jouw kaart opwaarderen wanneer je weer beltegoed nodig hebt. Dit kan op internet via T-mobile of via een code in bijvoorbeeld de supermarkt.

Nieuwste aanbod van telefoons bij T-mobile

Of je nou op zoek bent naar de nieuwe iPhone, de nieuwste Samsung of een retro Nokia, T-mobile heeft het werkelijk allemaal. Op de site van T-mobile kun je het huidige aanbod van mobiele tele-foons bekijken en zie je gelijk in één oogopslag wat je voor welk toestel en in combinatie met welk abonnement je moet betalen. Wil jij op de hoogte blijven van een toestel wat nog niet op de markt is? Ook daarvoor kun je je bij T-mobile altijd inschrijven. Zo brengen ze jou als eerste op de hoogte wanneer jouw favoriete toestel binnenkomt of beschikbaar is.

T-mobile thuis

Heb jij een mobiel telefoonabonnement van T-mobile en wil je ook graag internet, vast bellen en televisie erbij? Dat kan ook. T-mobile is van alle markten thuis. Je kunt bij T-mobile jouw eigen ideale pakket samenstellen en het leuke is: je kunt iedere maand jouw wensen gratis aanpassen. Je hoeft bij T-mobile nooit te betalen voor wat je niet gebruikt, iets wat je bij andere aanbieders vaak wel moet doen. En waarbij andere bedrijven hun prijzen vaak bij een lopend contract verho-gen belooft T-mobile dit de eerste drie jaar van het contract niet te doen. Zo kom je niet voor on-aangename verrassingen te staan.

T-mobile zakelijk: extra korting

T-mobile heeft natuurlijk ook aan hun zakelijke klanten gedacht. Speciaal voor ondernemers heb-ben zij op maat gemaakte deals. Zo kunnen zakelijke klanten van T-mobile veel extra korting krij-gen op de nieuwste toestellen en tablets en kunnen zij onbeperkt gebruik maken van data en bel-len.

T-mobile klantenservice elke dag bereikbaar

De klantenservice van T-mobile staat altijd voor je klaar. Je kunt T-mobile 7 dagen per week tele-fonisch bereiken tijdens hun ruime openingstijden. Verder kun je ook 7 dagen per week je vraag stellen via Facebook of Twitter van T-mobile. Ook kun je altijd een e-mail sturen, maar daarop moet je wel iets langer wachten: maximaal 6 dagen.