NLE Alles in 1

NLE (eerder ook wel bekend als Nederlandse Energie Maatschappij) is sinds 2005 in Nederland aanwezig als één van de grootste spelers op de energiemarkt. NLE zorgt voor groene stroom, gas en sinds een aantal jaar bieden zij ook abonnementen aan op het gebied van telecom. Dat is nog eens wat we noemen: een alles-in-1 bedrijf. Bij NLE krijg je te maken met scherpe tarieven, zowel op het gebied van energie als telecom én een klantenservice waar je U tegen zegt.

NLE als grote speler op de energiemarkt

Wie NLE al kent zal weten dat het bedrijf bekend staat als een echte prijsvechter op de energie-markt en daardoor staat NLE altijd met scherpe tarieven voor hun nieuwe en bestaande klanten klaar. NLE is van mening dat mensen tegenwoordig al genoeg betalen, dus bieden hun klanten graag de een goede en eerlijke prijs aan. En dat is nou net wat je als klant wil: een rekening waar je elke maand blij van wordt. NLE gaat deze uitdaging dan ook maar al te graag aan.

NLE gaat de concurrentie aan

NLE is niet zomaar een energiebedrijf. Ze dagen met alle liefde hun concurrenten zoals Ziggo of KPN  uit en proberen op deze manier de prijzen voor hun nieuwe en bestaande klanten zo laag mogelijk te houden. Het motto van NLE is niet voor niets: ‘Hoe meer concurrentie, des te lager de prijzen voor energie’. En dit merkt de consument dan weer gelijk in hun portemonnee!

Alles-in-1

NLE is meer dan alleen maar energie. Als eerste energiebedrijf biedt NLE vanaf eind 2016 ook internet, televisie en telefonie aan. Hoe fijn is het om als klant alles bij één goed bedrijf te heb-ben? Zo hoef je voortaan niet telkens bij verschillende bedrijven allerlei verschillende aanbiedin-gen, regels en kleine lettertjes door te moeten nemen. Dit scheelt enorm veel tijd en geregel. Net zoals op het gebied van energie gaat NLE ook op het gebied van telecom voor de laagste prijzen, beste snelheid en service. Over service gesproken: NLE laat graag een van hun deskundige instal-lateurs langskomen om een snelle internetverbinding bij je aan te leggen, op deze manier zit je nooit zonder internet en wordt alles in no time voor je geregeld.

NLE Zakelijk

Ben je een ondernemer? Ook voor jou heeft NLE een passend energiecontract: NLE Zakelijk. Zoals we NLE kennen heeft ook dit energie- of telecomcontract scherpe tarieven en is de overstap sim-pel en snel.

NLE klantenservice

Bij NLE heb je te maken met een klantenservice waar je als consument enorm blij van wordt. Je kunt ze bellen tijdens hun ruime openingstijden of wanneer je geen tijd of zin hebt om te bellen bereiken via de website. Ben je nog niet zeker van een contract? Geen zorgen. Voor zowel elektriciteit en gas als internet, televisie en bellen heb je te maken met 14 dagen bedenktijd, zo kun je binnen die tijd met gemak opzeggen mocht het niet bij je passen. Verder krijg je te maken met een gratis overstapservice, je hoeft dus niet bang te zijn dat je weer met dure aansluitkosten komt te zitten.