KPN Alles in 1

KPN maakt als Nederlandse telecom aanbieder het leven vrijer en makkelijker door iedereen met elkaar te verbinden. Het motto van deze grote telecom aanbieder is dan ook: ‘Voel je vrij’. Al ruim 135 jaar werkt KPN met veel plezier en passie om de netwerken zo goed als mogelijk te innoveren zodat iedereen zich makkelijk kan verbinden, waar en wanneer ze maar willen. In het begin deden ze dit op het gebied van telefonie en later kwam hier nog televisie, internet en mobiele telefonie bij. De alles in 1 provider NLE maakt ook gebruik van het KNP netwerk.

Mobiel abonnement op maat bij KPN

Wil jij overal bereikbaar zijn? Of ben je juist niet van het bellen, maar wil je wel een mobiele tele-foon hebben? Als klant bij KPN wordt er gekeken naar jouw eigen gebruik. Zo kun je een abonne-ment aanpassen op jouw levensstijl. Je kunt bij KPN zelf je bundel bepalen en bent door 4G super-snel verbonden. Verder kun je kiezen voor een Sim Only abonnement, een abonnement met toe-stel erbij of een Prepaid kaart die je snel kunt opwaarderen. Zo zit je nooit vast aan maandelijkse kosten.

Internet en televisie bij KPN

Snel surfen over het internet en televisie kijken met een haarscherpe beeldkwaliteit? Dat kan bij KPN! Je kunt bij KPN verschillende pakketten afnemen omtrent internet en televisie. Zo snel als jij wil en met zoveel televisie aansluitingen als jij wil. Je kunt bij KPN voor zowel een combinatiepak-ket als losse diensten gaan. Bij elk internet of televisie abonnement bij KPN met een contractperi-ode van een jaar krijg je 6 maanden korting. Door deze korting van KPN betaal je de eerste 6 maanden maar €35 per maand.

Extra voordeel met KPN Compleet

Wanneer je een echte fan bent van de diensten van KPN kun je als klant voor KPN Compleet gaan. Hierbij krijg je iedere maand weer voordelen als je meerdere abonnementen hebt en dat is alle-maal gratis. Denk aan bijvoorbeeld €5 korting op een mobiel abonnement of dubbel zoveel MB’s, belminuten of sms’jes. Ook kun je een gratis zenderpakket krijgen naar keuze. Al met al krijg je met KPN Compleet extra veel voordeel als abonnementhouder.

Service KPN: dag en nacht bereikbaar

De klantenservice van KPN is 24/7 bereikbaar. Ze staan dus écht altijd voor je klaar. Of je nou aan het kerstdiner zit en je hebt een prangende vraag of je bent een berg aan het klimmen in Frankrijk en er schiet opeens iets te binnen. Je kunt ze bereiken en het is nog gratis ook. Verder kun je alle producten van KPN makkelijk zelf aansluiten. Liever een gratis afspraak met een monteur zodat hij in een paar uur alles voor je installeert? Ook dat kan. Verder kun je als klant van KPN gebruikma-ken van een gratis overstapservice. Het enige wat je hoeft te doen is het product van KPN te be-stellen en de rest regelt KPN allemaal voor je. Zij zorgen ervoor dat alles op elkaar aansluit en je geen dag zonder internet, televisie of bellen zit. Je kan wel merken dat bij KPN de klant koning is net zoals bij XS4ALL dat gebruik maakt van het KPN netwerk.