Caiway Alles in 1

Caiway is de op een na grootste glasvezelprovider van Nederland en kan mede daardoor het beste internet en de beste televisie- en telefoondiensten voor hun klanten regelen. Door gebruik te maken van glasvezel heb je door het hele huis een razendsnelle internetverbinding. Of je nou helemaal op zolder staat of in de garage aan het werk bent en met meerdere mensen tegelijkertijd online bent. Het maakt niet uit, er is gewoon altijd stabiel en snel internet bij Caiway.

Razendsnel internet van Caiway

Of je nou Netflix ligt te kijken op de bank of even snel de reviews van een restaurant in de buurt wil opzoeken, voor bijna alles heb je tegenwoordig internet nodig. Het is gewoon niet meer weg te denken uit ons leven. Wanneer je internet gebruikt wil je dan natuurlijk ook dat het goed werkt. Je hebt geen zin in een haperende verbinding of zelfs een verbinding die je weer opnieuw moet opstarten. Voor razendsnel en betrouwbaar internet ben je aan het juiste adres bij Caiway. Met de kracht van de glasvezelverbinding van Caiway kun je razendsnel internetten en kun je altijd online zijn. Caiway heeft twee verschillende internet pakketten waar je uit kunt kiezen die allebei gegarandeerd voor betrouwbaar en snel internet zorgen en dat is precies wat we tegenwoordig nodig hebben.

Ruim televisie aanbod bij Caiway

Naast het razendsnelle en betrouwbare internet waar Caiway om bekend staat hebben zij ook nog meer abonnementen waaruit je kunt kiezen, waaronder televisie. Bij een televisie abonnement van Caiway krijg je meer dan 70 standaard tv-zenders. Dit pakket valt nog uit te breiden met 11 extra zenderpakketten. Denk hierbij aan extra sportkanalen, entertainment kanalen tot speciale kanalen voor kinderen.

Voordelig bellen met Caiway

Ook kun je een vast of mobiel telefoonabonnement afsluiten bij Caiway. Met vast bellen bel je bij Caiway voor een voordelig tarief en reken je af per seconde. Dit laatste vinden ze bij Caiway belangrijk en wel zo eerlijk. Een mobiel sim only abonnement is ook mogelijk bij Caiway. Je kunt al een sim only abonnement krijgen vanaf €12,50 per maand, waarvan je de eerste maanden nog €2,50 korting krijgt.

Combikorting bij Caiway

Wil jij elke maand €5 korting krijgen op jouw internetabonnement en €2,50 op jouw sim only abonnement? Sluit dan een combi abonnement (Caiway internet en Caiway mobiel) af. Je krijgt deze combikorting net zolang je abonnement loopt en daar hoef jijzelf verder helemaal geen moeite voor te doen, want alles wordt geregeld door Caiway zelf net zoals bij Vodafoneziggo.

Caiway klantenservice: persoonlijk en goed

Bij Caiway kun je op de website met een paar muisklikken op alle veelgestelde vragen antwoord krijgen. Wil je liever iemand persoonlijk spreken omdat je er zelf echt niet uitkomt? Dan kan natuurlijk ook. Medewerkers van Caiway staan voor je klaar en zullen niet stoppen tot het probleem is verholpen. Je kunt ze bereiken via de telefoon, via social media of via de chat op de website.